Aktiviteter och upplevelser

Under din vistelse i huvudstaden Stockholm är aktiviteter och upplevelser ett viktigt inslag, för att helgen ska bli så minnesvärd som möjligt. För när du är i Stockholm, kan det vara roligt att upptäcka staden på många olika sätt och här finns mycket att välja mellan, oavsett vad du har intresse av att upptäcka.




Nedan presenteras ett urval av upplevelserika aktiviteter för dig som vill upptäcka Stockholm med kärleksfull värme:

Stadsvandring
En vandring i den vackra huvudstaden är någonting som alla ska ha möjlighet att göra, för att se de olika turistattraktionerna som finns i Stockholm och få tips på vad som är värt att se på egen hand.

Det går att ordna med olika stadsvandringar i en organiserad form med guidning med människor som ni inte känner och så går det att ordna med stadsvandringar som är anpassade till ert sällskap.

Kontakta gärna Weekend i Stockholm på weekendtips@weekendistockholm.se för att få förslag på vad ni skulle kunna få för hjälp utifrån era önskemål och behov när det gäller personliga stadsvandringar i Stockholm!

Allsång
Ett besök på en allsång borde vara obligatoriskt när ni är i den vackra huvudstaden! Det kan både vara Allsång på Skansen eller något allsångsarrangemang som inte sänds på televisionen.

Varför inte ordna med en egen allsång tillsammans med andra – en allsång behöver inte ha några fasta regler, utan kan anpassas utifrån era egna önskemål. Få gärna tips på olika allsånger som ni kan ha med under er allsång!